Wordless Wednesday- Express Chicken Briyani

Wednesday, November 02, 2011

Recipe as per told by Miss ADABI Briyani Powder :D

You Might Also Like

14 clowns replied

  1. love this!
    sejak kawin, i dah berjangkit ngan husband i. suka mkn briyani ;-)

    ReplyDelete
  2. The ADABI recipe looks GOOOOOOOD!

    i heart beriyani so much :D

    ReplyDelete
  3. i haven't noticed. you mean kat powder wrapper ada instruction or just recipe?

    although i prefer ayam goreng, that picture of yours cukup mentemptingkan.

    ReplyDelete
  4. Zarin,

    me too.. dah la briyani kat sini sedap2.. isk isk

    ReplyDelete
  5. Norah,

    Senang buat briyani pki ADABI..sekejap je siap, and tastewise, boleh lah makan.. hehe

    ReplyDelete
  6. Tun,

    Nyum Nyum.. i br nak makan nih..hehe

    ReplyDelete
  7. Noir,

    Kat paket tu ade resepi siap step by step instructions and siap gambar lagi hehe

    I dah muak makan ayam skang nih, tp masak cam gini boleh la ku telan lagi hehe

    ReplyDelete
  8. huwaaa!! nak briyani kambing please!! tapi malas, hahaha!

    anyway, blogger ni gila, aku dah comment kat post ko yg lepas, tapi takda appear pun..

    hopefully ni tak sangkut, haha

    ReplyDelete
  9. hahaha.. amik ko tak psl2 blog ni gila hehe

    aku tak mkn kambeng ;p aku mkn lamb chop je *mengada*

    ReplyDelete
  10. One pot again RC? hmmm... midnite dah kat sini sekarang... buat saya lapar je BW malam2. hehe... :)

    Have you tried beriyani paste jenama Shan? really good tau :)

    Ijan

    ReplyDelete
  11. Ijan,

    Ni first time kita buat briyani pki instant.. Dulu2 buat ng mak kat dapur.. Buat sendri.. TakK tahu lah kat sini ade x jenama Shan tu.. Nanti I check.. Thanks eh!

    ReplyDelete
  12. imma big biryani fan! yours look appetising. unfortunately we dont have adabi here in melbourne, boo! might try shan though. its 11pm here and i dah lapar tgk biryani u! yummo :)

    ReplyDelete
  13. Assalam,

    ur nasi beriyani looked so tempting..trus plan nak masak for dinner tonite heheheh

    emy

    ReplyDelete